تمديد ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامي تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۲ بهمن ماه

به اطلاع می رساند داوطلباني كه در جلسه آزمون كارشناسي ارشد سال ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامي شركت نموده اند مي توانند متناسب با مجموعه امتحاني خود حداكثر تا ۲۰ رشته/محل را انتخاب نمايند. هيچ يك از پذيرفته شدگان مراحل قبلي آزمون كارشناسي ارشد سال ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامي كه در واحدهاي دانشگاهي محل پذيرش قبلي خود ثبت نام نموده اند مجاز به شركت در اين مرحله از تكميل ظرفيت نمي باشند.

متقاضيان مي توانند براي ثبت نام حداکثر تا تاریخ 2 بهمن ماه به سامانه اين مركز به نشاني www.azmoon.org مراجعه نمايند.

نتايج اين مرحله از تكميل ظرفيت دانشگاه آزاد اسلامي هفته اول بهمن ماه اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است دو رشته ی مدیریت دولتی - بودجه و مالیه ی عمومی و علوم تربیتی - آموزش و پرورش ابتدایی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر دایر بوده و داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مذکور، ثبت نام خود را انجام دهند.

تاریخ درج خبر : 30 دي 1395