تجلیل از "سیامند رحمان " قویترین مرد معلول ایران و جهان

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر از قویترین مرد معلول ایران و جهان ، "سیامند رحمان " تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر، در مراسمی که با حضور دکتر رسول خضری، نماینده مردم پیرانشهر در مجلس دهم ، دکتر حاتم معروف، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر و جمعی دیگر از مسئولان و کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، از قویترین مرد معلول ایران و جهان، پهلوان "سیامند رحمان" تجلیل شد.

دکتر حاتم معروف، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر طی سخنانی کوتاه در آئین تجلیل از " سیامند رحمان " گفت: "سیامند رحمان" نمونه یک انسان موفق و سربلند ایرانی است که باعث کسب افتخار برای همه ایرانیان در سراسر جهان شده است.

وی در ادامه کسب موفقیتهای این پهلوان ایرانی را نتیجه اخلاص و اراده قوی وی دانست و اظهار داشت: "رحمان" به همه ما ثابت کرد که معلولیت هرگز نمی تواند باعث محدودیت و پیشرفت انسان شود و اگر خداوند را خالصانه در امورات زندگی خود به یاری طلب کنیم بدون شک صعود به هر قله ای میسر خواهد بود.

"معروف" در بخش دیگری از سخنان خود حضور "سیامند رحمان" بعنوان دانشجوی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر را مایه مباهات و افتخار واحد پیرانشهر دانست و ابراز امیدواری کرد که همه دانشجویان وی را نمونه و الگوی یک مرد موفق ایرانی قلمداد کنند که هم در تحصیل و هم در اخلاق بسیار کم نظیر است.

دکتر رسول خضری، نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی نیز در آئین تجلیل از جهان پهلوان "سیامند رحمان" گفت: موفقیتهای کم نظیر "سیامند رحمان" در سالهای اخیر باعث تولد دوباره هر ایرانی است که همزمان با کسب مدال افتخار و قهرمانی، شادی و خوشحالی را به خانه های تمامی ایرانیان در هر کجای دنیا که باشند به ارمغان می آورد.

وی در ادامه با اشاره به کسب عنوان قهرمانی "سیامند رحمان" در مسابقات پارالمپیک 2016 ریو، موفقیتهای وی را تاریخی و دست نیافتنی دانست و اظهار داشت: امیدواریم که "سیامند رحمان" همچنان بتواند با درخشش خود در مسابقات مختلف ملی و بین المللی باعث کسب افتخار برای میهن عزیز ایران اسلامی باشد.

در ادامه این مراسم با حضور مسئولان حاضر، با اهداء لوح تقدیر و هدایای نفیسی از افتخارات و عناوین قهرمانی های کسب شده توسط قویترین مرد معلول جهان "سیامند رحمان" بویژه رکورد شکنی و کسب عنوان قهرمانی مسابقات پارالمپیک 2016 ریو، تجلیل شد.

تاریخ درج خبر : 22 آبان 1395