برگزاری سمینار با موضوع " اعتیاد در محیط های آموزشی" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر

نماینده مردم پیرانشهر در سمینار " اعتیاد در محیط های آموزشی" عنوان کرد:

مسئولان نباید از ارائه آمارهای شفاف در خصوص اعتیاد ابایی داشته باشند.

سرویس آذربایجان غربی_ نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی، گفت: مسئولان نباید هرگز از ارائه آمارهای موجود در خصوص اعتیاد و مصرف انواع مخدر در جامعه ابایی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر ؛ دکتر رسول خضری، نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی در سمینار "اعتیاد در محیط های آموزشی" که صبح روز پنجشنبه (20 آبانماه) با حضور دکتر "حاتم معروف" رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر، جهان پهلوان "سیامند رحمان"، جمعی از مسئولان شهرستانی،اساتید و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، طی سخنانی گفت: متاسفانه موضوع اعتیاد و مواد مخدر همانند سابق تنها در بین قشر خاصی از افراد جامعه مطرح نیست بلکه امروز شاهد کاهش سن اعتیاد در بین افراد زیر 15 سال هستیم.

خضری در ادامه با انتقاد از عدم ارائه آمارهای شفاف در خصوص اعتیاد و آسیب های اجتماعی در جامعه توسط بسیاری از مسئولین مربوطه تأکید کرد: مسئولان نباید هرگز از ارائه آمارهای موجود در خصوص اعتیاد و مصرف انواع مخدر در جامعه ابایی داشته باشند چرا که بایدشفاف سازی و آگاه سازی انجام شود و آمارهای واقعی ارائه شود تا تبعات بسیار سنگین ناشی از افزایش پدیده شوم اعتیاد در جامعه به اطلاع عموم جامعه رسانده شود.

عضو کمیسون اجتماعی مجلس با اشاره به این نکته که یک درصد جامعه دانش آموزی ما درگیر بحث اعتیاد هستند.افزود: متاسفانه 60 درصد افرادی که در دوران دانشجویی و حتی بزرگسالی درگیر موضوع اعتیاد می شوند به این علت است که در دوران دانش آموزی نسبت به تبعات و پیامدهای مخرب اعتیاد اطلاعات کافی و کامل نداشتند.

این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود خاطر نشان شد: پدیده اعتیاد در جامعه از نظر مالی خسارات سنگینی در حدود 25 الی 30 هزار میلیارد تومان را بر جای می گذارد که طبق آمارهای ارائه شده این رقم معادل تمام اعتبارات حوزه بهداشت و سلامت در طول یکسال در کشور است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به موقعیت استراتژیکی ایران و قرار گرفتن بر سر راه ترانزیت کشورهای خاورمیانه گفت: کشور ایران همواره در معرض خطر افزایش اعتیاد قرار دارد که در همین راستا متاسفانه رتبه ایران در بحث اعتیاد در مقایسه با سایر کشورها به تناسب جمعیتی که دارد در رتبه اول جهان قرار دارد، لذا باید دردها به شفافی گفته شود تا با هم اندیشی و اراده همگانی راهی برای نجات از این پدیده شوم پیدا شود.

خضری عنوان کرد: دشمنان دیرین ما همواره سعی دارند تا نسل جوان ما را مورد هدف خود قرار دهند و با ترویج انوع مواد مخدر و اعتیاد آور هویت اصیل ما را بعنوان یک ایرانی زیر سؤال ببرند که در راستای خنثی سازی نقشه های شوم دشمنان لازم است از نظر فرهنگی در جامعه کار کرد چرا که تا بحث فرهنگ سازی حل نشود بسیاری از مشکلات جامعه در حوزه های مختلف همچنان پابرجا خواهند ماند.

تاریخ درج خبر : 22 آبان 1395