تجلیل از اساتید نمونه بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر به مناسبت هفته بسیج

تجلیل از اساتید نمونه بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر

به مناسبت هفته بسیج از اساتید نمونه بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر؛ در مراسمی که روز پنجشنبه (4 آذرماه) به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و با همکاری بسیج دانشجویی و با حضور مسئولان و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پیرانشهر در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد از اساتید نمونه بسیجی شاغل در این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

دکتر حاتم معروف؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در این مراسم ضمن تبریک هفته بسیج گفت: جای بسی افتخار است که امروز محیط های دانشگاهی و دانشجویی بعنوان سنگرهای علمی میزبان اساتید و دانشجویان بسیجی می باشد.

وی ادامه داد؛ بسیج بعنوان یک نیروی مدافع حرم و حرمتهای والای اسلامی نقش مهمی در سازندگی کشور داشته و دارد و همواره در تمامی صحنه های انقلاب حضوری محکم و پر صلابت را دارد.

معروف در ادامه عنوان کرد؛ چنین ایامی فرصت مناسبی را فراهم می سازد تا از خدمات و جانفشانی های اساتید و دانشجویان بسیجی که همواره باعث سرافزاری وسربلندی نظام و جامعه شده اند تقدیر شود چرا که امروز بسیج به جامعه جاودانگی و هویت انقلابی بخشیده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد؛ امروز اساتید و دانشجویان ما بیش از هر زمانی باید هوشیار باشند چرا که دشمن وقتی نتوانست در جنگ سرد و سخت با جوانان ما به مقابله بپردازد گزینه جنگ نرم را انتخاب کرد لذا به فرموده مقام معظم رهبری اساتید افسران و دانشجویان سربازان این جنگ هستند لذا باید با تمام قوا در مقابل هجمه های دشمنان و نقشه های شوم آنان ایستاد و مقاومت کرد.

در ادامه این مراسم با حضور مسئولان از تعدادی اساتید و دانشجویان فعال بسیجی با اهداء لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد.