برگزاری همایش با موضوع " دنیای مجازی، تهدید یا فرصت" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در همایش "دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی؛ تهدید یا فرصت" اعلام کرد که سواد رسانه ای ما باید افزایش پیدا کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر، دکتر حاتم معروف، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در همایش "دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی؛ تهدید یا فرصت" که روز سه شنبه (2 آذرماه) با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر برگزار شد، گفت: دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی بعنوان یکی از مهمترین ابداعات بشر در قرن اخیر، با قابلیت ها و کارکردهای متعدد و گسترده اش بخش های مختلف زندگی بشر را تحت تاثیرات مثبت و منفی خود قرار داده است.

وی ادامه داد: کاهش روابط خانوادگی، افزایش آمارهای طلاق، دوری از همدیگر، سردی بین افراد و ... همه ناشی از افزایش استفاده از دنیای مجازی است که امروز بعنوان یک معظل مطرح شده است.

معروف افزود، باید بر اساس مدیریت زمان و افزایش سواد رسانه ای نحوه استفاده از این فضا را در محیط های مختلف از جمله محیط خانواده مدیریت کرد چرا که در کنار همه فرصتهایی که جامعه در اختیار ما قرار می دهد باید مدیریت صحیح زمان و ساعت در خانواده مشخص باشد تا ضربه نخوریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در ادامه سخنان خود با اشاره به افزایش بی رویه استفاده از فضای مجازی بویژه در بین جوانان در جامعه، اظهار داشت: متاسفانه بر اساس آمارهای موجود حدود 80 درصد جامعه از اینترنت گوشی همراه استفاده می کنند که آمار بسیار بالا و تکان دهنده ای می باشد و اگر درسن مدیریت نشود می تواند مضرات زیادی را بهمراه داشته باشد.

وی در خاتمه سخنان خود نسبت به افزایش آموزشهای لازم و بالابرن سطح آگاهی های جوانان بویژه در مدارس و دانشگاه ها تاکید کرد و تصریح کرد؛ جوانان ما امروز با هجمه جنگ سرد دشمن مواجه شده اند که بدون شک با اعتمادی که به جوانان خود داریم همانند افتخار آفرینی در جنگ 8 سال دفاع مقدس در میدان نبرد با تهاجم فرهنگی غرب هم موفق و پیروز خواهند شد.

حاجی آغا علیرضا صالحی، از اساتید مدعو این واحد دانشگاهی نیز در ادامه این همایش ضمن تسلیت اربعین سالار شهیدان(ع) گفت: پایه اصلی جنگ نرم که بعنوان یکی از نقشه های شوم دشمنان مطرح می باشد تغییر صلایق و افکار جوانان است که باید با هوشیاری و آگاهی کامل به مقابله با آن اقدام کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: دشمن دیگر نمی تواند در جنگ سرد و سخت به مقابله با جوانان ایرانی اقدام کند لذا گزینه جنگ نرم و تهاجک فرهنگی را انتخاب کرده است و با برنامه ریزی های دقیق روی مغز تک تک جوانان جامعه کار میکند.

صالحی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص آگاهی و هشدار افزایش استفاده از فضای مجازی یادآور شد: مقام معظم رهبری دو دهه قبل نسبت به افزایش استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و پیامده ای ناشی از آن هشدار داده بود که اگر عالمانه و آگاهانه با این پدیده مقابله نشود ضررهای آن جبران ناپذیر خواهد بود لذا باید با آگاهی دقیق و کاملا عالمانه با وضعیت موجود برخورد داشته باشیم.