آغاز مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر، عثمان حسن زاده، مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر ، در این خصوص گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج یک دوره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

وی در آئین آغاز این مسابقات که با حضور ورزشکاران، مربیان و داوران حاضر در مسابقات انجام شد، طی سخنانی اظهار داشت، در این دوره از مسابقات 7 تیم دانشجویان و یک تیم کارکنان شرکت دارند که در دو گروه چهار تیمی به مدت 10 روز با هم به رقابت می پردازند.

حسن زاده اظهار داشت: ورزش می تواند باعث سلامتی و شادابی روح و جسم و روان انسان شود به شرطی که همراه رقابت، اصل رفاقت و جوانمردی هم رعایت شود که امیدوارم تمامی ورزشکاران این موضوع را در زمین رقابت عملیاتی نمایند.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در خاتمه گفت: این مسابقات در سالن ورزشی 2 هزار نفری شهرستان پیرانشهر برگزار می شوند که در نهایت با اهداء حکم قهرمانی و هدایای نفیسی از تیمهای اول تا سوم تجلیل خواهد شد.

شایان ذکر است که در روز اول برگزای این مسابقات و در بازی افتتاحیه تیم کارکنان دانشگاه موفق شد با نتیجه 7 بر 2 بر تیم گروه معماری غلبه کند.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت، بدون شک برگزاری مسابقات در سطح واحدهای استان می تواند یکی از نقاط قوت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای شناسایی استعداها و ظرفیت های بالای دانشجویان در رشته های مختلف ورزشی باشد که در نهایت می تواند کمک شایانی به ورزش قهرمانی کشور نماید.

حسن زاده با اشاره به ظرفیت و پتانسیل بالای دانشجویان واحد پیرانشهر در رشته مختلف ورزشی، عنوان کرد: در واحد پیرانشهر دانشجویان زیادی شاغل به تحصیل هستند که در رده های مختلف شهرستان، استانی، منطقه ای و حتی کشوری در رشته های مختلف ورزشی صاحب عناوین قهرمانی و موفق به کسب افتخار برای شهرستان شده اند لذا باید اظهار داشت که ورزش و آموزش همانند دو بال یک کبوتر مکمل همدیگرند که کم کاری در هر کدام از آنها موجب تضعیف شاخه دیگر می شود.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر یادآور شد: این مسابقات برای انتخاب تیم دانشگاه آزاد اسلامی جهت شرکت در مسابقات کشوری دانشجویان در روزهای پنجشنبه و جمعه 11 و 12 آذرماه به میزبانی واحد پیرانشهر  برگزار می‌شود.