برگزاری مسابقات ووشوی دانشجویان استان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر میزبان مسابقات ووشوی دانشجویان استان خواهد بود.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر گفت: مسابقات ووشو دانشجویان آذربایجان غربی از 11 آذر به مدت دو روز و با حضور 6 تیم به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر، عثمان حسن زاده مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر با اعلام این خبر گفت: این مسابقات برای انتخاب تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی برای شرکت در مسابقات کشوری دانشجویان برگزار می‌شود.

مسئول تربیت بدنی واحد پیرانشهر افزود: استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه و اشاعه تربیت بدنی و ورزش در بین جامعه ورزشی داشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحدپیرانشهر و شهرستان پیرانشهر رشد چشمگیری داشته است.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات در سطح واحدهای استان می‌تواند یکی از نقاط قوت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای شناسایی استعداها و ظرفیت‌های بالای دانشجویان در رشته‌های مختلف ورزشی باشد، اظهار کرد:دانشجویان واحد پیرانشهر در رده‌های مختلف شهرستان، استانی، منطقه‌ و حتی کشوری در رشته‌های مختلف ورزشی صاحب عنوان‌های قهرمانی و موفق به کسب افتخار برای شهرستان شده‌اند ، ورزش و آموزش همچون دو بال یک کبوتر مکمل همدیگرند که کم کاری در هر کدام از آنها موجب تضعیف شاخه دیگر می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت، بدون شک برگزاری مسابقات در سطح واحدهای استان می تواند یکی از نقاط قوت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای شناسایی استعداها و ظرفیت های بالای دانشجویان در رشته های مختلف ورزشی باشد که در نهایت می تواند کمک شایانی به ورزش قهرمانی کشور نماید.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر یادآور شد: این مسابقات برای انتخاب تیم دانشگاه آزاد اسلامی جهت شرکت در مسابقات کشوری دانشجویان در روزهای پنجشنبه و جمعه 11 و 12 آذرماه به میزبانی واحد پیرانشهر  برگزار می‌شود.

وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد که واحد پیرانشهر بتواند میزبانی شایسته برای کلیه میهمانان این مسابقات بوِیژه ورزشکاران و داوران باشد.