برگزاری شب شعر انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر محفل شعر و ترانه سرایی با

حضور جمعی از شاعران و ادیبان شهرستان پیرانشهر در محل سالن آمفی تئاتر جهان پهلوان

"سیامند رحمان" دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر برگزار شد.

"سیامند جوانبخت" رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پیرانشهر در ابتدای این مراسم که صبح روز یکشنبه (7 آذرماه) با حضور تعدادی از مسئولان، شاعران و نویسندگان، دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر برگزار شد،طی سخنانی گفت: زبان شعر می تواند به زیبای و شیوایی خاصی که مورد پسند عامه مردم می باشد به بیان واقعیتهای اجتماعی در یک جامعه بپردازد.

وی ادامه داد، شعرا و نوسیندگان همواره نقش موفق و مؤثری در رشد و ترقی یک جامعه داشته اند و چه بسا با سروده های خود باعث خلق حماسه هایی شده اند که تا ابد در دل تاریخ ماندگار بوده و خواهند بود.

در ادامه این مراسم شاعران حاضر در دو بخش آزاد و ویژه به سرودن اشعار خود پرداختند.

در خاتمه با اهداء لوح تقدیر و هدایای از شعرای برتر حاضر تجلیل و تقدیر بعمل امد.