برگزاری مسابقات ووشو قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به میزبانی واحد پیرانشهر

مسابقات ووشو قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به میزبانی واحد پیرانشهر برگزار شد.

مسابقات ووشو قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با قهرمانی تیم ووشو شهرستان خوی به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر، در اولین دوره مسابقات ووشو قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی که روز جمعه (12 آذرماه) به میزبانی واحد پیرانشهر برگزار شد، تیم ووشو دانشجویان واحد خوی موفق شد به مقام قهرمانی دست پیدا کند.

در این دوره از مسابقات 45 رزمی کار در اوزان مختلف هشت گانه و در قالب 6 تیم دانشجویی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه، بوکان، خوی، اشنویه، سلماس و پیرانشهر به مدت یک روز باهم به رقابت پرداختند که در نهایت تیم ووشو دانشجویی واحد خوی باکسب حداکثر امتیازات لازم و 4 عنوان طلا موفق شد به مقام قهرمانی مسابقات دست پیدا کند و تیم ووشو دانشجویان بوکان نیز با کسب 2 نشان طلا، 2 نقره و 4 مدال برنز در مجموع تیمی به مقام دوم و همچنین ووشو کاران واحد ارومیه نیز به مقام سوم این دوره از مسابقات دست پیدا کردند.

تیم ووشو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر نیز که میزبان این دوره از مسابقات بود، موفق شد در اولین تجربه حضور خود با کسب 1 نشان طلا ، 3 نقره و یک مدال برنز و کسب مقام چهارم تیمی توسط رزمی کاران، 1- فخرالدین مام حسن( مدال طلا) 2- عبدالرحمن خضر زاده( مدال نقره) 3- ویس کرمی بالقچی ( مدال نقره) 3- محمود قدو( مدال نقره) و 5- سید سعید حسینی ( مدال برنز) به کار خود پایان دهد.

برترینهای این دوره از مسابقات در قالب تیم منتخب ووشو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به مسابقات المپیاد دانشجویی و همچنین قهرمانی کشوری راه پیدا کردند.