پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به مسئولان برگزاری مسابقات تکواندوی قهرمانی دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی

دکتر عزیز جوانپور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در پیامی به برگزار کنندگان و دانشجویان ورزشکار شرکت کننده در مسابقات تکواندوی قهرمانی دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی که روز جمعه 18 آذرماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر برگزار خواهد شد، گفت:

حضور پرشور و بانشاط شما دانشجویان، در مسابقات ورزشی دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی موجب افتخار و شایسته تقدیر و تشکر است.

توجه به ورزش همواره مورد تاکید پیامبر اکرم(صلی ا... علیه و آله و سلم) و امامان معصوم (علیهم السلام) بوده است و این امر به خوبی جایگاه و نقش ورزش و تندرستی را در رشد اندیشه، جسم و روح افراد جامعه نشان می دهد.

دانشجوی ورزشکار، دانشجویی پرتلاش، پرنشاط و سرزنده خواهد بود و جامعه‌ی امروز ما به این طراوت و نشاط نیازمند است.

دانشگاه آزاد اسلامی ، با توکل به خدا و ایمان به نقش بی‌بدیل دانشجویان و با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر توجه به سه شاخصه مهم تحصیل، تهذیب و ورزش در پیشرفت همه جانبه کشور تلاش می‌کند.

لذا امیدوارم شما دانشجویان ورزشکار با اقتدا به شهیدان به عنوان قهرمانان واقعی ملت سرافراز ایران اسلامی،‌ به توصیه ارزشمند مقام معظم رهبری مبنی بر توجه جدی به تحصیل، تهذیب و ورزش عمل نموده و با گام هایی استوار در مسیر توسعه این دانشگاه و کشور حرکت کنید.

در همین راستا از کلیه همکارانی که در برگزاری کلیه مسابقات قهرمانی دانشجویان این استان در واحدها و مراکز مختلف دانشگاهی، بویژه میزبانی شایسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در برگزاری مسابقات ووشو و تکواندوی قهرمانی دانشجویان استان آذربایجان غربی که بی منت و شبانه روز تلاش کردند تقدیر و تشکر کرده و توفیق همگان را در ارتقاء سلامت جسمی و روحی از خداوند متعال خواستارم .