پایان مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر

برای سومین سال متوالی؛

تیم فوتسال "قندیل" قهرمان مسابقات جام 16 آذر درون دانشگاهی پیرانشهر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر ؛ تیم فوتسال " قندیل" دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر قهرمان مسابقات جام دانشجو درون دانشگاهی شهرستان پیرانشهر شد.

در این دوره از مسابقات که با حضور 8 تیم از دانشجویان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر و به مناسبت گرامیداشت 16 روز در محل سالن ورزشی 2000 نفری پیرانشهر برگزار شد، تیم فوتسال "قندیل" موفق شد در نهایت با غلبه بر تمامی حریفان خود با حداکثر امتیازات لازم به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست پیدا کند.

بازیکنان تیم فوتسال " قندیل " موفق شدند در این رقابتها با حضور در مرحله فینال و با نتیجه 3 بر صفر با غلبه بر تیم فوتسال " موبایل امارات" به این مقام دست پیدا کنند.

در مرحله رده بندی نیز تیم فوتسال " 8 دلاور" موفق شد با غلبه بر تیم اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر مقام سوم این دوره از بازیها را کسب کنند.

بازیکنان تیم فوتسال "قندیل" برای سومین سال متوالی موفق شدند صاحب عنوان قهرمانی شوند.

در مراسم اختتامیه این بازیها که با حضور دکتر حاتم معروف، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ئاحد پیرانشهر، رؤسای اداره ورزش و جوانان شهرستانهای پیرانشهر و مهاباد، رؤسای هیأتهای ورزشی پیرانشهر و دانشجویان و جمعی از کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحجد پیرانشهر برگزار شد ، با اهداء احکام قهرمانی و هدایایی از تیمهای اول تا سوم این دوره از رقابتها تجلیل شد.