برگزاری مسابقه دوستانه تیم های والیبال دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر با تیم جوانان آموزش و پرورش شهرستان پیرانشهر به مناسبت گرامیداشت 9 دیماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر، در مسابقه ی دوستانه ی تیمهای والیبال دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر و تیم جوانان آموزش و پرورش پیرانشهر و به مناسبت گرامیداشت حماسه نهم دیماه در محل سالن ورزشی 7 تیر برگزار شد، تیم والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر موفق شد به پیروزی دست یابد.

تیم والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در این دیدار که به مربیگری "مصطفی صدری" برگزار شد، موفق شد در یک دیدار دوستانه و با اقتدار و با انجام یک بازی تماشاگر پسند با نتیجه 3 بر یک بر تیم والیبال جوانان آموزش و پرورش پیرانشهر غلبه کند.

این دیدار روز سه شنبه (7 دیماه) و به مناسبت گرامیداشت نه دی (روز بصیرت) برگزار شد.

تاریخ درج خبر : 9 دي 1395