بازدید نماینده پیرانشهر در مجلس از فضاهای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی در بازدید سرزده از ساختمان‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر دیدن کرد.

رسول خضری پس از شرکت در همایش «اعتیاد در محیط‌های آموزشی» که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر برگزار شد در بازدید سرزده از بخش‌های مختلف این واحد و حضور در کلاس‌های درس این دانشگاه در دیداری صمیمانه با دانشجویان با تشریح اهمیت علم و دانش و آگاهی برای آنها در راه علم‌آموزی، آرزوی توفیق روزافزون کرد.»

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، دانشجویان را وکیل، نماینده و مسئولان آتی این شهرستان و مملکت دانست و آنها را متوجه مسئولیت خطیری کرد که جامعه بر دوش آنها نهاده است.

وی به همراه دکتر حاتم معروف رئیس واحد پیرانشهر با حضور در کلاس‌ها و دیدار با استادان دانشگاه و شنیدن نیازمندی‌های یک دانشگاه در حال توسعه، اظهار کرد: «این دانشگاه باید در تمام جهات توسعه یابد و تنها بعد کمی قضیه مد نظر ما نیست بلکه در کنار آن توسعه کیفی دانشگاه هم باید در سرلوحه برنامه های ما باشد.»

خضری احترام به مردم و دانشجو و تکریم ارباب رجوع لازمه موفقیت یک نهاد مردمی دانست و گفت: «هیچ دانشجویی نباید بخاطر مشکلات مالی و اقتصادی از تحصیل دور بماند، سعی خواهم کرد تا میزان وام صندوق رفاه دانشجویی این واحد را برای ترم آتی افزایش دهیم تا عادلانه بین کسانی که مشکل دارند توزیع شود.»

گزارش روند توسعه در خور توجه این واحد نوپای دانشگاهی را در اسرع وقت به سمع و نظر دکتر "میرزاده" ریاست عالیه دانشگاه آزاد خواهم رساند تا در برنامه ریزی های آتی نگاه ویژه ای به واحد پیرانشهر شود

دکتر حاتم معروف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر هم گفت: «نماینده شهرستان، همدلی؛ همیاری و همکاری را به معنای تمام و کمال در حق دانشگاه به انجام رسانده است. من به نمایندگی از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر قدردان زحمات ایشان هستم و امیدوارم که حمایت‌های وی چون همیشه در راستای توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پیرانشهر در همه ابعاد ادامه داشته باشد.»

تاریخ درج خبر : 24 مرداد 1396